Search

Home

Wijntheater, Wijnbar aan Zee , wijnproeven aan zee, wijnreizen en de wijnboerin.

Wijn is mijn grote liefde!

Ik kan er dagen over praten en uren van drinken…

RV Barbara Verbeek
Register Vinologe en Wijn/Spijsspecialiste

 

U heeft ons gevonden en dat is fijn want we hebben u zoveel te vertellen over wijn en wat we doen!!

Wijnbar aan zee is na 7 jaren groot succes opgedoekt om meer tijd vrij te maken voor ons Neerlands Trots: Royal Leerdam.

We hebben al 2 marketing filmpjes gemaakt voor de Magnum lijn, hebben op Gastvrij Rotterdam 2013 gestaan, Gastronomie 2013 in Utrecht en diverse groothandels.

Januari 2014 staan we op de Wine Professional, Horecava en horeca beurs Gent, Februari 2014 staan we een week op de Ambient in Frankfurt met verschillende glass-tastings.

En stsssssssttt........stieken achter de schermen zijn we een glas aan het ontwerpen met het oog op puur wijn.....

U kunt onze mobiele wijnbar en champagnebar huren op uw feest of evenement met een prachtige wijnkaart op maat gemaakt. Een waar wijntheater!
Zo stonden wij  op Valtifest in 2013 en stonden wij op zaterdag 21 Juli 2012 op A day at the park in het Amsterdamse bos , op Manifesto 2012 en 2013 maar ook op diverse horecabeursen als BBB in Maastricht  en privefeestjes.....

Ook organiseren we Culinaire wijnreizen voor kleine en grote gezelschappen in het voor en najaar door de Benelux en Frankrijk. Wij hebben reizen voor individuele inschrijving maar we maken ook op maat een reis voor uw groep.

Verder organiseren we thema wijnproeverijen en ook  wijncursussen op diverse locaties en zelfs bij u thuis....
 

En vind u het dan nog niet genoeg dan kunt u altijd nog wijn bestellen bij onze wijnboerin, zodat u thuis heerlijke kwaliteitswijnen kunt drinken.

 

Kom verdwalen in onze website en geniet van de wereld die wijn heet!

p.s. Dubbel klik eens op de foto's!!!!!

 

RV Barbara Verbeek

 

  


 

 

 

Additional information